Dropbox album

     Fotogalerie zde.

sobota 31. srpna 2013

Jazykovka

Co vlastně v Torontu dělám? První týdny jsem se zabydloval, zařizoval nutný věci, objevoval město nebo vegetil. A od srpna chodím do jazykovky Hansa Language Centre. Docházím na 3 hodiny každý všední den. První měsíc mám skoro za sebou, ale budu si to prodlužovat o další, pak možná ještě.

Na Hanse se mi líbí, že rozvrh je naprosto flexibilní. Můžu si ze dne na den změnit předmět, čas i učitele. Výběr z předmětů je širokej: Conversation, Grammar, Vocabulary, Pronunciation, Idioms, Listening, Reading, Writing, Phrasal Verbs, Business English, TOEFL, TOEIC, IELTS. [Legenda - tučně: aktuálně navštěvovaná hodina; tučně+kurzíva: dříve navštěvovaná hodina; kurzíva: do budoucna uvažovaná hodina]

Skladba studentů je různorodá, nejvíc je tu lidí z Jižní Ameriky. Pak z Asie. Evropanů je tu málo. Nevadí, naopak :-) A učitelé jsou z 90 % rodilí mluvčí.

Nemám rád loučení. A tady v Hanse je to bohužel na denním pořádku (hlavně v pátek) - pořád někdo přichází a odchází, s někým se seznámíte a za dva týdny se s ním loučíte. Aspoň že ti učitelé zůstávají...
Jinak kromě toho, že chodím do jazykovky, snažím se často něco podnikat. Na papírku mám aktuálně poznamenaných osm uplynulých akcí, o kterých musím napsat post. Čekujte proto blog (a omluvte delší než kratší prodlevy).

Žádné komentáře:

Okomentovat